Een vrouw uit Texas stelt dat ze uit een vliegtuig is gezet omdat ze bij binnenkomst met haar moeder en zoontje per ongeluk ‘dankuwel meneer’ tegen een vrouwelijk personeelslid aan boord zei. Het incident gebeurde aan bord van een toestel van United Airlines in San Francisco.

Op het moment dat ze instapte, zag ze niet goed wie ze tegenover zich kreeg bij de ingang. ‘’Toen de stewardess mij onze instapkaarten gaf, zei ik ‘bedankt, meneer.’ Dat is het’’, vertelt ze op Instagram. ‘’Ze raakte van streek. Toen ik wilde doorlopen, hield ze mijn moeder tegen en liet haar niet met mij meegaan”

Jenna Longoria, haar zoon en moeder mochten uiteindelijk niet in het vliegtuig stappen. Hun bagage bleef wel aan boord van het vliegtuig.

United Airlines zegt tegen The New York Post dat er geen discussie was over het voornaamwoord, maar over de handbagage. Longoria noemt dat ‘een absolute leugen’. ‘’Ze zeiden dat ik een haatmisdrijf had begaan en dat ik misschien nooit meer met United kan vliegen. Ik weet echt niet wat ik moet doen.”

Jenna en haar familie hebben hun vlucht uiteindelijk omgeboekt naar een andere vliegmaatschappij.