Een aanhanger is maandagochtend in Eindhoven in korte tijd twee keer gevaarlijk losgeschoten van een vrachtwagen. De gevolgen bleven wonderwel beperkt tot materiŽle schade en file.
De aanhanger van een truck van transportbedrijf Van Gompel uit Bergeijk schoot rond acht uur voor een tweede keer los van de trekhaak. Hij kwam vervolgens tegen een grote eik langs de Aalsterweg tot stilstand.

De stuurloze aanhanger ramde een lantaarnpaal en boorde zich met zijn dissel dwars door de eik. Bij het ongeluk gebeurden geen persoonlijke ongelukken. De gekliefde eik overleefde het echter niet.

Even daarvoor was de aanhanger op de snelweg A67, ter hoogte van knooppunt Leenderheide, ook al losgeraakt. Ook hierbij deden zich geen persoonlijke ongevallen voor. Wel ontstond een file van tot 13 kilometer lang, omdat de aanhanger dwars op de snelweg tot stilstand was gekomen. Een takelwagen van Kusters pikte de aanhanger op, waarna het dus opnieuw misging.

De chauffeur van het bergingsbedrijf had maandag geen verklaring voor het losschieten van de aanhanger uit de klauw van de trekker. Ook de chauffeur van Van Gompel heeft geen verklaring voor het losschieten van de aanhanger. Volgens de chauffeurs had de afloop veel ernstiger kunnen zijn, zowel op de A67 als op de Aalsterweg.