Het zou direct uit een film kunnen komen. Een Cessna sportvliegtuig, bestuurd door FBI-agenten, is op het vliegveld van Oregon gecrasht. Op een Lamborghini Countach uit 1985!
Klinkt heel spectaculair, de waarheid is echter anders en minder spannend. Volgens de pilotende FBI-agenten botste de auto op hun malende propeller, terwijl ze over de taxibaan reden. Op wat rijdbare schade en lekkages was er niets aan het handje. De eigenaar van de Countach, de 79 jaar oude Marlowe Treit, heeft een eigen bedrijf gelegen aan het vliegveld. Aan een lokale krant verklaarde hij dat hij voorrang had en de piloten hem gezien hadden moeten hebben. Treit laat het er niet bij zitten en klaagt de FBI aan, 105.000 dollar vragend voor de schade.
In het normale verkeer is het al niet bepaald slim om er maar vanuit te gaan dat je gezien wordt. Laat staan op een vliegveld. Daarnaast, wat moet je met een auto op een taxibaan? En als je zo’n exoot rijdt, dan let je toch nog extra op? Of zal het dan toch een gevalletje leeftijd zijn?