Modeketen Henk ten Hoor heeft vandaag de T-shirts met de opdruk Costa del Snol uit de winkels gehaald. Het shirt was bedoeld als parodie op een reclamecampagne van D-Reizen, waarin teksten voorkomen als Meteenerife en Curagauw. De reisorganisatie kon er niet om lachen en besloot vrijdag Ten Hoor te dagvaarden.
Henk ten Hoor zegt maandag de shirts te hebben teruggehaald omdat hij 'de zaak niet op de spits wil drijven'. "Het was ons hier niet allemaal om te doen", zegt hij. Er zijn nogal wat shirts over. Wat het bedrijf met de kleding gaat doen, is nog onduidelijk. Dat hangt af van het overleg dat de advocaten van beide partijen maandag voeren. "Als het moet, gaan we ze vernietigen."
Ten Hoor liet vrijdag al weten dat de shirts als een grap waren bedoeld en deed een schikkingsvoorstel. D-Reizen deed een tegenvoorstel. De directeur van de reisorganisatie, Will van den Hoogen, zegt maandag er nog niet van op de hoogte te zijn dat Ten Hoor de shirts uit de winkel heeft gehaald en kan dus nog niets zeggen over de dagvaarding of een eventuele schikking.