Een vrouw uit het Amerikaanse Sanford (Florida) die net bevallen was, belandde van de hemel in de hel. Wegens complicaties na de bevalling werd ze overgebracht naar een ziekenhuis in Orlando, waar zowel haar armen als benen geamputeerd werden. Volgens de vrouw weigert het ziekenhuis haar te vertellen waarom haar ledematen geamputeerd werden. "Ik wil weten wat er gebeurd is", zegt Claudia Mejia. "Ik wil mijn baby vast houden, hij wil dat ik hem oppak, maar ik kan het niet. En ik wil ook weten waarom. Ik werd wakker na een operatie en zag dat mijn ledematen verdwenen waren. Niemand heeft me iets verteld. Mijn armen en benen waren gewoon weg."

Volgens het ziekenhuis had ze streptokokken, een vleesetende bacterie, en toxischeshocksyndroom. Meer uitleg kreeg ze naar eigen zeggen niet. Als ze wou weten wat er exact gebeurd was, zou ze het ziekenhuis moeten aanklagen, liet het hospitaal weten.

Volgens een wet in de staat Florida hebben patiënten het recht de oorzaak te kennen van foutgelopen operaties. Maar volgens de advocaten van Mejia heeft het ziekenhuis een hele andere interpretatie van die wet. "Als ze wil weten wat er gebeurd is, schendt ze de rechten van de andere patiënten." De zaak wordt nu voor het gerecht verder gezet.