In het toernooi tussen clubs van de staat Sao Paulo heeft Sorocoba, uitkomend in de derde divisie, wel een heel opmerkelijk doelpunt tegengekregen. In de uitwedstrijd bij Santacruzense werd namelijk een doelpunt van een ballenjongen goedgekeurd door scheidsrechter Silvia Regina de Oliveira.
In de laatste minuut zag Santacruzense haar poging om de gelijkmaker op het scorebord te brengen mislukken en nam de keeper van Sorocoba een aanloop voor de uittrap. Een ballenjongen rende echter het veld op en schoot de 1-1 achter de verbouwereerde keeper. Niet alleen het doelpunt van de jongeling was opmerkelijk, ook het feit dat De Oliveira het doelpunt gewoon goedkeurde zal de hele wereld overgaan.
Volgens de officiŽle regels van de voetbalbond van de staat Sao Paulo is het officieel niet mogelijk om het doelpunt af te keuren vanwege het feit dat het opgenomen is door De Oliveira in het scheidsrechtersrapport na afloop van de ontmoeting.
Waldir Cypriani, vice-president van Sorocoba, liet gisterenmiddag weten dat hij alles op alles gaat zetten om het doelpunt ongedaan te maken en desnoods naar de rechtbank zal stappen.