Een naakte klant van de drive-in van een fastfoodrestaurant ging compleet door het lint. Volgens de man had de kelner die zijn bestelling opnam, de borst van zijn eveneens naakte vriendin aangeraakt. Het incident gebeurde zaterdagavond in Palm Beach in de Amerikaanse staat Florida.
De inzittenden van een zwarte Oldsmobile bestelden hamburgers bij de drive-in. Volgens de aangevallen medewerker bestuurde een vriend van het koppel de wagen, de twee naakte tortelduifjes zaten vanachter en waren verwikkeld in een hevige vrijpartij.
Helaas voor hen klopte de bestelling niet. De kelner van het fastfoodrestaurant vroeg daarop om even naar binnen te komen. En dat deed ze! De naakte vrouw wandelde ongegeneerd het restaurant binnen. De kelner overhandigde haar de zak met de bestelde hamburgers.
Volgens de vrouw verliep dat niet vlekkeloos, want de kelner zou een van haar borsten hebben aangeraakt. Haar naakte vriend liet het daar niet bij. Hij liep uit de wagen en verkocht de kelner enkele rake klappen.
De geschrokken kelner liep terug naar het restaurant. De naakte man was sneller en haalde hem in. Hij blokkeerde de ingang van het restaurant. Intussen hadden de collega's van de kelner de politie gebeld. De naakte man, wiens adem sterk naar alcohol stonk, werd in zijn blootje opgepakt.