Deze maand alleen al vond de politie van Florida onder meer een marihuanapijp en de gestolen papieren van een vrouw in ‘menselijke holtes van aangehouden personen’.
De 46-jarige Ann Hernandez werd aangehouden voor aankopen ter waarde van 5.000 dollar met een frauduleuze kredietkaart en met een gestolen rijbewijs van een andere vrouw. Beide voorwerpen werden zorgvuldig opgeborgen in de vagina van de verdachte. Hernandez werd op 29 april ook al in een aparte zaak aangeklaagd voor diefstal met valse kredietkaarten. Naar verluidt haalde ze de bewijzen tevoorschijn uit haar vagina en gaf ze aan de politie.
Ook Delaware County heeft ervaring in dezen. Zo werd de 20-jarige Tiffany Giummo betrapt met 47 ballonnetjes heroďne in haar vagina.
Maar ook mannen kunnen er wat van. De 33-jarige John David Hall maakte blijkbaar liever geen gebruik van een doodgewone broek- of vestzak. Hij stak zijn marihuanapijp namelijk in zijn achterwerk, nadat de politie hem had betrapt op een foute verkeersmanoeuvre. Hall bekende pas op het politiebureau wát hij wáár had verstopt. En dan was er nog Antoine Banks, uit Louisville. Hij stopte een zakje cocaďne onder de voorhuid van zijn penis.