Wat als u tegen al uw vrienden kon zeggen dat u het duurste huis van het land hebt én het nog eens waar is ook? Een hoop centen, een rit naar Brasschaat en uw droom komt uit.
Beetje luxe is altijd leuk. Maar voor de Lodewijken onder ons staat er een waar juweeltje te verpauperen in Brasschaat. Tien miljoen euro, dat is het slechte nieuws. Het goeie nieuws is dan weer dat u daar maar liefst zeven slaapkamers en evenveel badkamers voor krijgt. Trappen oplopen is voor u zo 2011, uw allereigenste lift brengt u wel naar hogere oorden. U had graag even een plonsje gemaakt, maar helaas regent het buiten? Geen probleem, want naast het buitenzwembad kunt u uw zwemkunsten ook binnen uitoefenen.
En als het dan wél mooi weer is buiten, nodigt u Kim Clijsters even uit voor een spelletje op uw tennisterrein of leert u Tiger Woods de allernieuwste golftrucjes in uw achtertuin. In totaal bent u koning van drie hectare Belgische grond en neemt uw huis 1.000 vierkante meter in beslag. Kopen? Misschien dat de foto’s u dat beslissende duwtje wel geven... Foto