Het Nigeriaanse elftal krijgt een week gratis seks als zij de Africa Cup winnen. Dat is de Super Eagles beloofd door Jessica Elvis, secretaris van de Association of Nigerian Prostitutes. Elvis wil het elftal met deze belofte een extra zetje in de rug geven.
"Wij willen het nationale elftal feliciteren met de kwalificatie voor de halve finale. Wij steunen onze jongens en om die steun om te zetten in daden, krijgt iedereeneen week lang gratis seksals we de Super Eagles de cup winnen."
Het is nog niet duidelijk of de belofte alleen geldt voor de voetballers of iedereen in Nigeria. Het Afrikaanse land bereikte zondag de halve finale door een 2-1 overwinning op favoriet Ivoorkust. Vanavond speelt de ploeg van bondscoach Stephen Keshi tegen Mali. De andere halve finale gaat tussen Burkina Faso en Ghana.
Of de week gratis seks ook een garantie is voor de winst, is nog maar afwachten. In 2010 beloofde de Nederlandse pornoster Bobbi Eden haar volgers op twitter orale seks als Oranje de wereldtitel zou winnen. In Zuid-Afrika verloor Nederland toen in de verlening van Spanje.