De 106-jarige Reba Williams uit Ohio (VS) heeft alsnog haar highschooldiploma gekregen. In 1925 werd het diploma haar geweigerd omdat ze haar boekenlijst niet had afgerond, meldt de Mansfield News Journal. Williams had de Mount Vernon High School vrijwel afgerond, maar moest nog één boekverslag inleveren. Dat weigerde ze. Ze had het betreffende boek een paar jaar eerder al gelezen en vond het niet leuk. Ze had geen zin om het boek voor een verslag nogmaals te lezen.
Zonder diploma ging Williams van school. Ze werkte onder meer als schoonmaakster en later als kok van schrijver Louis Bromfield (winnaar van de Pulitzer Prize) in het Malabar Farm State Park in Ohio. Williams maakte er geen geheim van dat ze haar diploma nooit had gehaald. Ze vertelde het geregeld aan familieleden en bekenden. Dit jaar bereikte het verhaal een gepensioneerde docente van de Mount Vernon High School.
Zij stapte naar de school met het verzoek de hoogbejaarde vrouw alsnog haar diploma te geven, ook al heeft ze het vereiste boekverslag nooit gemaakt. De school besloot het verzoek te honoreren. "That's nice", reageerde Williams volgens haar 78-jarige dochter. Het is nog niet bekend of er een officiële diploma-uitreiking komt of dat het certificaat per post wordt opgestuurd.