Een woedende vrachtwagenchauffeur heeft in de Duitse plaats Kleinostheim een ravage aangericht. Na een ruzie met een collega reed hij het Beierse dorp binnen en ramde verschillende auto's, een verkeerslicht, verkeersborden, bomen en struiken. De schade is meer dan 100.000 euro.
Volgens de politie was de man dronken en totaal doorgedraaid. Hij kreeg op een parkeerplaats net buiten het dorp ruzie met een andere vrachtwagenchauffeur. De man ramde vervolgens de truck van zijn collega een paar keer, waarbij zijn eigen dieseltank beschadigd raakte. Dit weerhield hem er niet van met zijn 40-tonner Kleinostheim in te gaan en zeker twee auto's onherstelbaar te beschadigen.
Ergens midden op straat stopte de man zijn vrachtwagen, stapte uit en werd handtastelijk naar een voorbijganger. De politie overmeesterde de vrachtwagenchauffeur uiteindelijk met pepperspray.
De brandweer heeft verschillende straten in Kleinostheim moeten afsluiten om het dieselspoor van de truck weg te halen. Het is niet duidelijk waarover de ruzie tussen de twee chauffeurs ging. Foto