Zeven hele grote tijgers, ze lopen als huisdieren door de woning van Ary Borges, net als honden en katten dat bij andere mensen doen. De Braziliaanse dierenliefhebber redde acht jaar geleden twee tijgers uit een circus. De dieren kregen jongen. Nu zijn het er zeven, die met het gezin van Borges samenleven.
De Braziliaan laat de tijgers in huis, op de slaapkamers, zwemmen in het zwembad, en zelfs als ‘paard’ fungeren voor zijn kleindochter. Dat meldt The Daily Mail. Borges weigert te geloven dat het gevaarlijk is om met de roofdieren samen te leven. Hij is van mening dat hij de dieren met respect behandelt en daardoor hetzelfde terugkrijgt van de tijgers.
Acht jaar geleden redde Borges twee tijgers uit een circus. Hij ving de dieren thuis op en wilde een voortplantingsprogramma starten om hun voortbestaan te garanderen. De Braziliaan moest het programma stopzetten, nadat hij van de autoriteiten te horen kreeg dat hij geen geldige vergunningen had. Toch werden vijf jonge tijgers geboren.
Het gezin van de Braziliaan voedde de dieren op. Zijn drie dochters spelen en zwemmen met de tijgers. Dochter Uraya: ‘Ze zijn onderdeel van het gezin. Ik kan me niet voorstellen zonder ze te moeten leven.’
Het gezin heeft plannen een groot natuurpark te beginnen in Maringa, Zuid-Brazilië en hoopt op een vergunning.

Maar niet iedereen is blij met de aanwezigheid van de huisdieren. Rafael, de echtgenoot van Uyara, is bang voor de beesten. ‘Ik probeer zo min mogelijk contact met ze te hebben. Ze kunnen dodelijk zijn.’ Dat zijn schoonvader zijn kleindochter – de dochter van Rafael en Uyara – af en toe op de rug van de tijgers laat rijden, is Rafael een doorn in het oog. Filmpje