Een 34-jarige vrouw uit Chennai (India) heeft haar vriend letterlijk doodgeknuffeld. De man had de vrouw in de fik gestoken, waarna zij hem zo stevig vastpakte dat ook hij de pijp aan Maarten moest geven. Vlak voor haar overlijden gaf de vrouw aan hem vastgepakt te hebben omdat ze bang was.

De vrouw, wiens eerdere echtgenoot vorig jaar in een ziekenhuis door een bende in stukken werd gehakt, had na het overlijden van haar man een nieuwe vlam gevonden. Ze begon een relatie met de 38-jarige Raja. Later kreeg ze echter ook warme gevoelens voor een ander, genaamd Gajendran. Raja hoorde hiervan en gaf haar de opdracht de relatie met Gajendran te beŽindigen, weet The Times of India.

Afgelopen vrijdag was Raja het zat. De twee kregen ruzie en Malar (de vrouw) vertelde Raja om zich met zijn eigen zaken te bemoeien omdat ze immers niet getrouwd waren. Raja kon zijn liefde echter niet zomaar laten uitdoven en ondernam actie.

Hij gooide kerosine over haar heen en stak haar in brand. Daarna rende hij weg, maar Malar kreeg hem te pakken en hield hem stevig vast. Beiden overleefden het voorval niet.