Zes jaar lang maaiden buren het gras van een vrouw uit Pontiac in de Amerikaanse staat Michigan. En al die tijd hadden ze niet door dat de vrouw dood op de achterbank van haar auto zat.
De rekeningen van de vrouw, die volgens haar buren in de 40 was, werden de eerste tijd gewoon betaald. Toen dat stopte, kreeg ze aanmaningen en nam de bank haar huis in beslag omdat ze de hypotheek niet meer betaalde.
Toch vroeg niemand zich af waarom de vrouw geen geld meer op haar rekening had staan, schrijft CNN. En ook de buren kregen geen argwaan. Volgens hen reisde ze veel en was ze erg op zichzelf.
De vrouw werd pas gevonden toen de bank iemand had ingehuurd om een gat in het dak van het huis te repareren. De man vond de vrouw in de garage, zittend op de achterbank van haar auto, met de sleutel half in het contact. Haar lichaam was gemummificeerd.

Wat er zes jaar geleden met de vrouw is gebeurd, is onduidelijk. "Ik doe dit werk al 37 jaar, maar ik heb nog nooit zoiets gezien", zegt de geschrokken sheriff. Sectie moet uitwijzen hoe ze om het leven is gekomen.