Een macabere en tegelijkertijd treurige ontdekking afgelopen week in het Amerikaanse Chattanooga, Tenessee. In een huis werden de gemummificeerde resten aangetroffen van de tweelingbroers Andrew en Anthony Johnson (63).
De broers hebben minstens drie jaar dood tegenover elkaar gezeten in de huiskamer. De tweeling woonde al jaren samen en had weinig contact met de buren. Volgens diezelfde buren waren de broers af en toe aan het tuinieren, getooid met mysterieuze mondkapjes.
De politie ging eind vorige maand een kijkje nemen in het huis na een telefoontje van een familielid van de broers. Zij troffen de gemummificeerde lijken van de tweeling aan, tegenover elkaar zittend in fauteuils. Volgens eerste schattingen zouden de broers rond 2011 overleden zijn. Niets wijst vooralsnog op een gewelddadige dood van de tweeling.
De broers waren al jaren geleden gestopt met het maaien van het gras, maar toch was hun gazon altijd keurig. Vreemd genoeg heeft niemand ooit iemand het gras zien maaien. De postbezorging was al enkele jaren geleden gestopt omdat het postbedrijf dacht dat de tweeling verhuisd was. De politie is inmiddels een onderzoek gestart.