Een Amerikaan heeft de hond van zijn vriendin gedood, in een plastic zak gestopt met Italiaanse dressing, en ingevroren in de vriezer. De man had honger, en er was geen eten in huis.

Politieagenten ontdekten de lugubere vondst na een telefoontje van een tipgever. In de vriezer vonden ze een grijze plastic zak, met daarin botten en vlees die afkomstig waren van een klein dier. Later gaf een man toe de negen maanden oude hond Onyx - een kruising tussen een teckel en chihuahua - te hebben neergestoken omdat er geen eten in huis was. Zijn vriendin, het baasje van de hond, zou toestemming gegeven hebben om het dier te doden. Na het doden van het hondje is de man op internet op zoek gegaan naar recepten om de hond te bereiden.

In veel Amerikaanse staten is het eten van honden en katten wettelijk niet verboden. Ook niet in New Mexico, waar de man en de vrouw wonen. Toch heeft de politie de man gearresteerd en aangeklaagd wegens dierenmishandeling. De vriendin van de man weerspreekt overigens dat er geen eten in huis was.