Een autodealer in Noord-Brabant heeft de id-kaart van de man die na een proefrit de auto niet terug bracht op Facebook geplaatst. Hij hoopt de dief op deze manier te vinden.
De Audi RS4, van ruim dertigduizend euro, is voor het laatst gezien bij een pomphouder in het naburige Giessen, waar de dader tankte zonder te betalen. De kentekenplaten waren er toen al af.

"Hij was hier zaterdag al, had belangstelling voor de Audi, maar geen tijd voor een proefrit. Hij vroeg of hij maandag mocht terugkomen. Ook liet hij nog zijn eigen wagen zien, om hem mogelijk in te ruilen. Daar zag hij later toch vanaf", verzucht eigenaar Arie Thur. Inmiddels is er aangifte van de diefstal gedaan. Thur heeft ook de beelden van zijn eigen bewakingscamera's aan de politie overgedragen. Maar hij probeert ook via eigen weg de dader te vinden. "Wij komen graag met de persoon van dit legitimatiebewijs in contact", zegt hij op de sociale media. "Het identiteitsbewijs is van een 28-jarige man uit Utrecht. Dat wil niet zeggen dat hij ook de dief is natuurlijk."