Een Walt Disney World-medewerker die verkleed was als Teigetje, het vrolijke maar drukke karakter uit Winny the Pooh, is ervan beschuldigd een jongen geslagen te hebben. Dit zou gebeurd zijn toen het jongetje naast Teigetje poseerde, zodat zijn vader een filmpje kon maken van het tweetal. De betreffende medewerker, Michael J. Fedelem, is tijdelijk met verlof zodat de zaak onderzocht kan worden. Zoraya Suarez, pr-medewerker van het ‘pretpark’, liet weten dat dergelijke voorvallen tussen medewerkers en gasten niet te tolereren zijn.
Doordat Jerry Monaco zijn zoon aan het filmen was bij Teigetje, heeft deze op tape staan hoe zijn zoon op of in de buurt van zijn hoofd werd geslagen. Een woordvoerder van de plaatselijke sherriff, Carlos M. Padilla, liet weten dat de tape slechts een fractie toonde van wat er heeft plaatsgevonden. Vervolgens is het zaak om te achterhalen wat er tot het voorval heeft geleid.
In 2004 werd een medewerker van Walt Disney World, eveneens verkleed als Teigetje, ervan beschuldigd de borst vastgepakt te hebben van een 13-jarig meisje dat poseerde voor een foto met hem. De betreffende man werd destijds niet schuldig bevonden door de jury.