De moeder van de 13-jarige Juriaan Saris zoekt via Facebook naar de scooterrijder die haar zoon aanreed. De jongen werd bewusteloos achtergelaten op straat.
De jongen fietste zaterdagmiddag in Eindhoven toen hij werd afgesneden bij een bloemist. Juriaan viel en de bromfietser of scooterrijder die het incident veroorzaakte reed door. De tiener lag voor dood op de grond. Dit meldt Omroep Brabant.

Het gezicht van Juriaan was zo beschadigd dat het moest worden gehecht door een plastisch chirurg. Ook heeft hij een hersenschudding en heeft hij problemen met zijn nieren.

De moeder van het slachtoffer laat het er niet bij zitten en plaatste een oproep op haar Facebook-pagina. Ze roept mensen op uit te kijken naar de dader. Inmiddels heeft de vrouw het bericht verwijderd, maar het is al vierduizend keer gedeeld.

Ze meldt dat ze niet het heft in eigen hand wil nemen, maar dan ze heel graag wil dat de man gearresteerd wordt. Ze schrijft: „Volgens getuigen ging het om een redelijk stevige man van ongeveer 45-55 jaar met lichtgetinte huidskleur. Hij reed op een rode Peugeot en in zijn kenteken staan waarschijnlijk de letters DJR."