De 25-jarige Kevin Christian Geyer uit de Amerikaanse staat Washington komt voor de rechter, omdat hij een vrouw liet geloven dat ze blind was en haar vervolgens verkrachtte.

De krant Tri-City Herald schrijft dat Geyer een amateurhypnotiseur is. Hij had de vrouw al meerdere keren onder hypnose gebracht om haar te helpen met haar problemen.
Maar op 4 juni deed hij de jonge vrouw onder hypnose geloven dat ze niet meer kon zien, ruiken, voelen en proeven. Van al haar zintuigen deden alleen haar oren het nog. Toen dat lukte, vergreep hij zich aan haar.

Hij probeerde zijn misdaad te verbloemen door haar daarna weer aan te kleden, maar de vrouw verklaarde tegenover de politie dat ze vage herinneringen had aan de verkrachting. Op haar kleding werden DNA-sporen van de man aangetroffen.
Geyer wordt verdacht van seks met iemand die niet in staat is daarmee in te stemmen. Hij ontkent, maar eerder gaf hij toe dat hij 'ongepast seksueel contact' met de vrouw had gehad. En toen de vrouw hem daar in een sms'je mee confronteerde, zou hij gezegd hebben dat hij veel spijt had van wat hij haar had aangedaan.