Een ruzie tussen twee huisgenoten over een bord weggegooide spaghetti is in het Amerikaanse Clearwater enorm uit de hand gelopen. Uiteindelijk stak de 33-jarige vrouw haar 42-jarige huisgenoot in de brand.
Melissa Dawn Sellers was boos op haar huisgenoot Carlos Ortiz Jr. voor het weggooien van haar spaghetti. Ook de bijbehorende gehaktballen waren in de vuilnisbak verdwenen, en dat vond de vrouw te ver gaan. De twee hadden genoeg gedronken en dat hielp niet om de boel te sussen.
Uiteindelijk kieperde Melissa een potje nagellakverwijderaar over Carlos heen en stak het goedje in de fik. Dit tot grote schrik van het slachtoffer en ooggetuige Ines Causevic. "Toen hij overeind kwam smolt zijn gezicht weg", zo vertelt ze aan het plaatselijke Bay News.
Carlos moest in het ziekenhuis worden opgenomen met ernstige brandwonden aan zijn gezicht, borst en schouders. Zijn toestand is kritiek. Politieagenten hebben Sellers opgepakt en ze wordt aangeklaagd voor ernstige mishandeling. Die spaghetti moest wel heel speciaal zijn.