Matt Staiton, een eerstejaars student uit Nottingham, Engeland, had een gezellig Halloweenfeest met wat vrienden. Echter, toen hij de volgende dag wakker werd, waren hij en zijn vrienden nogal in shock. De jongen had namelijk heel wat blauwe plekken in zijn nek aan de avond overgehouden. Tenminste…
De vrienden van deze student dachten meteen dat hun vriend in elkaar geslagen was tijdens het feestje. Toch was het niet waar het op leek. Matt deed namelijk mee aan een bijzondere weddenschap waarbij hij meer dan 50 zuigzoenen moest verzamelen van verschillende meisjes. En dat was hem gelukt ook. Verkleed als een gigantische baby ging hij alle meisjes af in de clubs, waardoor zijn nek de volgende ochtend eruitzag als een bloody mess.
De weddenschap was ontstaan nadat hij voor de zoveelste keer met een zuigzoen in zijn nek bij een American football training aankwam, waarbij Matt trots aan zijn team vertelde hoe makkelijk het is een zuigzoen te krijgen van een meisje. Zijn teamgenoot Calum zag hier wel iets grappigs in en bedacht de weddenschap.

Matt vertelt hoe makkelijk het hem af ging: “Ik stapte gewoon op een groepje meisjes af met een vriend, vertelde over de weddenschap en vroeg of ze me wilden helpen. Dit deden ze dan ook meestal.” De meningen over deze weddenschap waren verdeeld. “Sommigen vonden het een briljante actie, anderen riepen ‘Ebola’ naar me”, aldus Matt.