We kennen Indonesi van haar velen eilanden, vriendelijke inwoners en natuurlijk de Sex Mountain. HUH? Ja, je leest het goed. In Indonesi is er een zogeheten Sex Mountain waar inwoners naartoe gaan om seks te hebben met vreemden. Volgens de bezoekers van de berg brengt het hen geluk. Iets met een eeuwenoude traditie ofzo
Het ritueel is begonnen in de 16e eeuw. Het verhaal gaat dat een prins en zijn stiefmoeder seks hadden op de berg. Zij werden echter betrapt, vermoord en begraven op de berg. Hierdoor konden zij de daad helaas niet afmaken. Sindsdien is er een heilige plaats en wordt er geloofd dat degenen die seks hebben op de berg, en dus wl de daad af maken, meer geluk zullen krijgen.
Het recordaantal mensen wat deelnam aan deze heiligdom ligt rond de 8000 mensen binnen 24 uur. En n keer seks is natuurlijk niet genoeg. Nee, om het ritueel te voltooien moet men zeven keer achter elkaar seks hebben gedurende 35 dagen. En jij dacht dat jij het zwaar had met je vier keer per week.
De verhouding man/vrouw ligt echter ietwat scheef. De mannen zijn ver in de meerderheid, wat kansen biedt voor andere werksectoren. De berg is naast heiligdom, namelijk ook een goudmijn voor prostituees. Die zien hun kans schoon om deze gelovige mannen wat geld af te troggelen in ruil voor heilige seks.