Op welk tijdstip je kind precies ter wereld komt is natuurlijk niet zo belangrijk. Maar het is toch wel grappig als de geboortedatum van je baby - op zijn Amerikaans - 12/13/14 is en om 10:11 uur wordt geboren.

10:11-12/13/14: In een groot land als de Verenigde Staten was de kans natuurlijk best groot dat iemand zo'n mooie getallenreeks op een geboortekaartje mocht schrijven.

Dat dacht de redactie van het Amerikaanse ABC News ook. Het was zaterdag dan ook twee keer raak. Om precies 10:11 uur 's ochtends kwamen zowel Hazel Grace in een ziekenhuis in Cleveland als Quincy Kessler in een ziekenhuis in Montana ter wereld, ontdekte ABC, die de ouders opspoorde.

De moeder van Hazel Grace is vooral opgelucht dat haar dochter gezond ter wereld is gekomen. "Iedereen zegt dat we mee zouden moeten doen aan de loterij, maar voor ons is dit al een geluksdag. We zijn vooral blij dat we nu familiefoto's kunnen gaan maken met de kerstman."

Ook de moeder van Quincy Kessler reageerde op het grappige nieuws en liet weten de getallenreeks 'erg bijzonder' te vinden.
Foto