Van je familie moet je het hebben klinkt het gezegde. Wayne Joshua Mitchell uit South Carolina vond ongetwijfeld anders op het moment dat hij cocane dat uit zijn broers achterwerk kwam moest opeten uit angst voor de politie. Kort daarna stierf hij en is zijn broer Deangeloa Rashard aangeklaagd voor doodslag.

WCIV maakt melding het incident van 30 november. Toen zaten de broers op de achterbank van een politieauto vanwege drugshandel. Op een video van de politieauto is een gesprek tussen de twee te zien waarin Deangelo zijn jongere broer overhaalt om het witte goedje uit het achterwerk op te eten. En van ons moet het doen. Jij bent de enige zonder waarschuwingen, je bent mijn kleine broer, ik zal levenslang krijgen, aldus Deangelo tegen Wayne. Hij klaagde nog, maar at de drugs wel.

Toen de agenten de cocane zagen liggen op de stoel van de dode Mitchell, vertelde Deangelo dat zijn broer de ons poeder had ingeslikt. Een klein uur erna kreeg Wayne last van zijn ademhaling, bloedde hij uit zijn mond en stierf hij. Uit onderzoek blijkt dat hij stierf als direct gevolg van de drugs.

Bovenop de eerdere aanklachten, werd Deangelo aangeklaagd voor doodslag. Momenteel is hij in hechtenis genomen en wacht hij op een borgsom.