Een man die begin vorig jaar bekendmaakte door een zeldzame aangeboren afwijking twee functionerende penissen te hebben, heeft een memoire geschreven. In zijn boek beantwoordt hij – inmiddels beter bekend als DoubleDickDude - vragen, beschrijft hij zijn problemen en vertelt hij over zijn avonturen tussen de lakens.
Ik realiseer me dat er nog steeds mensen zijn die gewoon nieuwsgierig zijn, vertelde hij aan het blad Rolling Stone over zijn boek.

Van meisjes die willen weten hoe ze om moeten gaan met een besneden vriendje (dat is DDD namelijk ook) tot jongens die willen weten of ze homo of hetero zijn omdat ze opgewonden raken van mijn ‘zaakje’.

Echt, ik verbaas me erover dat ik na een jaar nog steeds door zoveel mensen benaderd word, vertelt hij. Daarom dacht ik; ik moet een boek schrijven waarin ik antwoord geef op al die vragen, maar waarin ik ook mensen die zich onzeker en verloren voelen een stem geef.

Inmiddels heeft DDD heel erg veel volgers op Twitter en Tumblr, maar daar zegt hij niet veel door te zijn veranderd. Ik leef nog steeds hetzelfde leven en ik doe nog steeds dezelfde dingen als voorheen. Nu ben ik me er alleen wel meer van bewust dat de man of vrouw die naast me staat in de supermarkt misschien wel mijn twee piemels heeft gezien. Dat is wel een heel groot verschil.

Benieuwd naar de rest van DDD’s verhaal? Lees hier zijn interview met Rolling Stone. Ben je meer geďnteresseerd in de opmerkelijke inhoud van zijn broek (wat zeer begrijpelijk is – je vraagt je toch af hoe zoiets eruit ziet)? Op zijn twitteraccount komt alles volop in beeld.