Altijd al een grote hoeveelheid iPhones willen smokkelen in China? GSMinfo.nl wist de hand te leggen op het handige stappenplan van een smokkelaar uit Hong Kong.

Stap 1: Gebruik plastic en duct tape om 94 iPhone 6 en iPhone 6 Plus-toestellen te verpakken.

Stap 2: Hang, plak en bindt de iPhones overal op je lichaam. Zorg dat geen plekje iPhoneloos is: gebruik je dijbeen, borstkas, kuiten en rug. Vergeet ook je kruis niet. Vanwege de buigzaamheid van de iPhone 6 Plus is het niet aan te raden deze op en rond gewrichten te plakken.

Stap 3: Loop zo onopvallend mogelijk langs de douane. Probeer ten alle tijde metaalscanners te omzeilen. Probeer zo natuurlijk mogelijk te bewegen en als ze erom vragen: zeg dat je zo stijf en moeizaam loopt omdat je spierpijn hebt.

Stap 4: Doe in ieder geval niet wat onderstaande man uit Hong Kong onlangs probeerde. Toen hij met zijn wat in douanetaal mobile armor heet langs de grensbewakers liep, viel hen meteen zijn stijve manier van lopen op, alsof al zijn spieren waren aangespannen. Hij werd aangehouden en zijn smokkelwaar in beslag genomen. Gelukkig wist Siri de weg naar de dichtstbijzijnde gevangenis.
Foto