De 18-jarige Mike Allison vierde een verjaardag van één van zijn vrienden Manchester. Toen de verjaardag was afgelopen, besloten hij en zijn 20 vrienden een minibus taxi naar huis te pakken.

Mike zat op de achterbank, maar viel door de reis van bijna 50 km in slaap. Toen iedereen werd afgezet, had niemand door dat Mike nog in de taxi lag te slapen. En de arme jongen had waarschijnlijk genoeg gedronken om door de stop heen te slapen.

Hij werd namelijk pas wakker toen de taxichauffeur uit zijn auto stapte. Mike had geen idee waar hij was en raakte in paniek.

Gelukkig was het een heel vriendelijke taxichauffeur, die Mike bij hem thuis uitnodigde om zijn roes uit te slapen.

Mike vertelt: “Ik werd wakker door de deuren die op slot gedaan werden. Toen zat ik nog maar in mijn eentje in de auto: al mijn vrienden waren al weg. Blijkbaar had niemand door dat ik nog lag te slapen, want niemand had me wakker gemaakt.”

De chauffeur wilde Mike naar huis brengen voor 50 pond, maar dat had Mike niet bij zich. Hij mocht daarom met de chauffeur mee naar binnen om op zijn vrienden te wachten, die hem uiteindelijk op kwamen halen. “Ik weet niet hoe de man heet of voor welk bedrijf hij werkt. Maar als ik hierachter kom, zal ik hem zeker bellen om me naar huis te brengen als ik een taxi nodig heb”, aldus de 18-jarige.