Af en toe een deodorantje gebruiken kan geen kwaad. Dat heeft deze inbreker ook geweten. Een 18-jarige man uit China verstopte zich onder het bed van zijn slachtoffer maar werd betrapt toen de 20-jarige vrouw niet kon slapen door de stank die de inbreker met zich meedroeg, meldt Want China Times....

Af en toe een deodorantje gebruiken kan geen kwaad. Dat heeft deze inbreker ook geweten. Een 18-jarige man uit China verstopte zich onder het bed van zijn slachtoffer maar werd betrapt toen de 20-jarige vrouw niet kon slapen door de stank die de inbreker met zich meedroeg, meldt Want China Times.

De inbreker had zorgvuldig het rooster van de dame onthouden om zo op een geschikte tijd onder haar bed te kunnen kruipen met als doel haar seksueel te misbruiken. Toen de vrouw 's avonds laat doodmoe thuis kwam, ging ze direct naar haar bed. Maar door de penetrante geur in haar kamer deed ze geen oog dicht.
Ze ontdekte de indringer onder haar bed toen een raampje open zette voor wat frisse lucht.

Vervolgens probeerde de verdachte haar toch te verkrachten, maar ze vocht terug en schreeuwde om hulp. De buren hoorden haar noodkreet en wisten de man te overmeesteren. De stinkende man werd aangehouden.