Een Amerikaanse vrouw die zichzelf ziet als een ambassadeur voor God heeft een aanklacht ingediend tegen alle homoseksuelen ter wereld voor het breken van 'religieuze en morele wetten'.

De 66-jarige vrouw, Sylvia Ann Driskell, heeft haar aanklacht van zeven kantjes tegen het homoseksuele deel van de wereldbevolking ingeleverd bij de rechtbank van het Amerikaanse Omaha.

Daarin stelt ze: "homoseksualiteit is een zonde". Homo's zijn zich daar volgens haar zelf ook heus wel van bewust. "Waarom zouden ze zich anders in de kast verstoppen?"

Als bronnen voor haar zaak haalt Driskell het woordenboek en de bijbel aan. Ze gebruikt het woordenboek zelf overigens niet zo vaak, want haar handgeschreven aanklacht staat vol taalfouten, schrijft Huffington Post.

Ze vraagt het OM om 'God niet te veroordelen als een leugenaar' waar homo's dat volgens haar wel zijn. De vrouw heeft geen advocaat in de arm genomen. Ze vertegenwoordigt zichzelf in de zaak die formeel Driskell vs. Homoseksuelen heet. Of het OM de zaak laat voorkomen, is nog de vraag.