De 20-jarige Tanner Brownlee, verloor 5 jaar geleden zijn vader, Sam Brownlee. Zijn pa was een politieagent en is omgekomen tijdens een schietpartij. Afgelopen woensdag, bijna 5 jaar na de dood van Sam, werd de witte politieauto (Dodge Charger) van zijn vader geveild.

De politieauto van de vader van Tanner en zijn jongere broertje is iets wat ze dichter bij hun overleden vader brengt. Tanner ging naar de veiling en hoopte op een wonder. Hij wilde de auto voor zich winnen, maar met pijn in zijn hart verloor hij de veiling.

De auto was gewonnen door Steve Wells, een rijke rancher uit Colorado. Hij heeft uiteindelijk 60.000 dollar geboden voor de auto met de waarde van 12.500 dollar. Nadat hij de auto had gewonnen, stond hij meteen op en liep hij op Tanner af om hem de sleutels te overhandigen.

Tanner hield het niet meer en barstte in tranen uit. Steve en Tanner begonnen elkaar te omhelzen en het publiek begonnen te klappen. Wauw! De 60.000 dollar wordt ingezet voor het goede doel: the Concerns of Police Survivors oftewel COPS. Dit is een instantie die de families van overleden politieagenten steunen. Check de video van dit mooie moment: Filmpje