Een man uit New York had wel heel veel over voor het veroveren van zijn grote liefde: hij betaalde 700.000 dollar (circa 630.000 euro) aan een waarzegster die zei hem te helpen. Maar nu heeft hij spijt en beschuldigt hij de helderziende van oplichting.

De hopeloos verliefde 32-jarige man bracht in 2013 een bezoek aan waarzegster Priscilla Delmaro. De man had er alles voor over om een relatie te bewerkstelligen met de vrouw waar hij van hield, die overigens zijn gevoelens niet beantwoordde. Delmaro vertelde hem dat kwade geesten hem weg hielden van die vrouw. Volgens de man hielp de waarzegger hem die kwade geesten weg te jagen.
Maar die hulp kwam tegen een flinke prijs. Het eerste gesprek kostte 2.500 dollar, een vervolgbezoek nog eens 9.000. En daar bleef het niet bij.

Delmaro vertelde een maand later dat ze diamanten nodig had om de energie van de man te beschermen. Hij kocht een diamanten ring van 40.064 dollar voor de waarzegster. Ook betaalde hij 30.000 dollar voor een Rolex, die diende als tijdmachine om zijn verleden schoon te vegen. En hij legde 170.000 dollar neer voor een gouden brug die de kwade geesten die hem in zijn ban hielden, moesten wegleiden.

Kort daarna ontdekte hij via Michelle's Facebookpagina dat ze overleden was. Zijn grote liefde was al negen dagen dood, waarschijnlijk door een overdosis. Nog steeds was hij in de ban van de waarzegster, die zei hem te kunnen helpen haar terug te brengen uit de dood.

Een paar maanden later toen hij zijn appartement was kwijtgeraakt, had de man er genoeg van. Hij constateerde dat de waarzegster hem had opgelicht. Alleen was hij toen al meer dan 700.000 dollar kwijt aan Delmaro. Een aanklacht werd ingediend tegen de waarzegster en een compagnon, die beiden zijn gearresteerd. Tot op heden zitten ze nog vast.