De Britse Paige-Ellen Williams liet onlangs tussen neus en lippen door aan haar vriend weten graag een keer een boeketje bloemen thuis bezorgd te krijgen. Vriend Richard besloot een grapje met haar uit te halen. Ze kreeg niet een bos vol lekker geurende bloemen, maar twaalf pakken bloem.

A Tesco delivery man knocked my door yesterday ...

Williams plaatste op de Facebookpagina van Tesco een bericht met uitleg en een foto van de 'bloemcollectie'. ,,Een Tesco-bezorger klopte gisterochtend op mijn deur, ik stuurde hem weg en liet hem weten dat hij het verkeerde adres had. We hadden nog nooit iets bij Tesco besteld en waarom zou ik twaalf pakken bloem nodig hebben?'' schreef ze bij de foto.

De bezorger stond later echter weer voor haar deur. ,,Hij wist zeker dat de levering voor mij was, aangezien hij met mijn vriend had gesproken! Dit is zeker de laatste keer dat ik laat weten graag bloemen thuisbezorgd te krijgen.''

Mensen konden het grapje van de vriend van Williams wel waarderen. Inmiddels is haar post bijna 62.500 keer geliked en ruim 9.000 keer gedeeld.

Ook de reactie van een Tesco-medewerker op het Facebookbericht werd gewaardeerd en ruim 13.000 keer geliked. ,,Het spijt me dat we niet eerder hebben gereageerd. We waren druk bezig met het bezorgen van andere romantische cadeautjes. Ik hoop dat je een fijn weekend hebt en kan niet wachten om te zien hoe de bloem op je tafel staat.''