Een vliegtuig dat vanuit Las Vegas op weg was naar Duitsland heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een noodlanding moeten maken in Denver. Twee straaljagers onderschepten de Condorvlucht nadat de piloot melding had gemaakt van een lastige passagier aan boord.

Volgens de lokale televisiezender was er een 'Europees fotomodel' aan boord dat in de lucht opeens eiste dat haar kat bij haar mocht zitten. Het dier zat bij de andere huisdieren, maar volgens het model was haar poes een speciale troostkat. Toen de bemanning niet op haar eis inging, werd ze volgens Denver CBS lastig en verzocht de piloot tot een noodlanding vanwege een noodgeval.

Twee F-16's begeleidden de Boeing 767 vervolgens naar de luchthaven van Denver. Na een veilige landing werd de vrouw van boord gehaald. Uiteindelijk moesten alle passagiers het vliegtuig uit en naar een hotel om te overnachten in afwachting van hun volgende vlucht. Volgens de FBI berust het hele incident op een misverstand en is er niemand gearresteerd. Luchtvaartmaatschappij Condor zegt dat het niet mogelijk was om verder te gaan met de vlucht en dat een landing noodzakelijk was.