Een Amerikaans gezin is zich kapot geschrokken: midden in de nacht hoorde ze een harde klap. Ze dachten dat het de donder was, maar een dag later lag er ineens een pakket met 12 kilo wiet op hun oprit.

Het gezin van Maya Donnelly woont vlakbij de grens met Mexico. De politie denkt dat het om een mislukt drugstransport gaat. Waarschijnlijk is het pakket uit een vliegtuigje of een drone gevallen, meldt de politie bij Daily Mail.

Het pakket, met een straatwaarde van zo'n 10.000 dollar, was dwars door de carport geknald en op een plastic hondenhuis beland. Van het huis van de Duitse herder is weinig meer over.

De hond is niet gewond geraakt, vertelt Donnely: "Gelukkig gaat hij 's nachts vaak aan de wandel en was nu niet in zijn huis. Hij was waarschijnlijk buiten aan het kijken hoe het vliegtuig voorbij kwam."

De schade bedraagt 500 dollar. Maar het had een stuk slechter kunnen aflopen, weet Donnely: "Onze slaapkamers zijn precies aan de andere kant van de plek waar het pakket is geland. Op een zekere manier hebben we geluk gehad."
Foto