Ze vertelde de staat dat ze d'r huis niet uit kon, vanwege ernstig beenletsel. Ondertussen stond Joy Taylor (32) uit het Verenigd Koninkrijk lekker te hossen op festivals.

De vrouw zei dat ze een flinke handicap had overgehouden aan een auto-ongeluk in 2007. Daar was ze twee jaar later eigenlijk wel van hersteld, maar nog steeds hield ze haar handje op voor centen.

Toen de Britse Belastingdienst eens op de Facebookpagina van de 'aan het huis gebonden' vrouw keek, zagen ze dat de vrouw hen een poot uitdraaide. Op foto's stond ze gewoon te feesten op een festival in Leeds, Creamfields, Westfest en ze wilde een concert van Kings of Leon blijkbaar ook niet missen. Toen ze haar confronteerden met de 95.000 pond die ze voor een handinep kreeg, gaf ze haar 64-jarige moeder Linda de schuld van de oplichtingspraktijken, schrijft the Daily Star.

Taylor kreeg 14 maanden cel opgelegd, haar bij de zwendel betrokken moeder 12 maanden. Voor beide werd de straf een jaar opgeschort. De rechter oordeelde dat een gevangenisstraf voor de 32-jarige slecht zou zijn voor haar 6-jarige zoon.