Neil Douglas uit Glasgow dacht waarschijnlijk dat hij in een spiegel keek toen hij plaatsnam in zijn vliegtuigstoel. Naast hem in het RyanAir toestel zat namelijk een onbekende man met een vrijwel identiek uiterlijk. Zelfde baard, neus, oren, kuif, oogopslag, noem maar op. Een enorme zeldzaamheid, dus reden genoeg voor een selfie.
De foto hiervan werd vrijdagochtend gemaakt en vliegt het internet over. De uploader van de foto, Lee Beattie, schreef er op Twitter het volgende bij: ,,De man rechts is de man van mijn vriendin. De man links is een ONBEKENDE die hij vannacht heeft ontmoet in het vliegtuig.''

Later voegde Lee daar nog aan toe: ,,Ik kan niet stoppen er naar te kijken. Ze zijn n en dezelfde man.'' Volgers van haar liketen en retweetten de foto massaal. Uiteindelijk leverde dat zelfs ng een dubbelganger op.

Neil Douglas stapte nietsvermoedend de RyanAirvlucht van Stansted naar Galway in, toen hij plots naast een onbekende dubbelganger uit Londen kwam te zitten. De man uit Glasgow was onderweg naar een bruiloft, waar hij als beroepsfotograaf voor was ingehuurd.

Maandag ging er ook al een dubbelganger-verhaal rond op internet. Toen ging het om een video van twee meiden uit het Verenigd Koninkrijk, die elkaar per toeval hadden ontmoet in Bremen. Beide meiden studeerden tijdelijk in de Duitse stad en wisten niet van elkaars bestaan af. Sinds hun ontmoeting zijn ze beste vrienden.
Foto