De Britse Catherine Byrne wilde dolgraag grote nepborsten. Ze had er alleen geen geld voor. Dus bedacht ze een oplossing. Ze schreef zich in voor een studie aan de universiteit. Na twee weken kapte ze ermee, maar bleef wel studielening ontvangen. Dat potje ging direct naar de plastisch chirurg.

Catherine had sowieso helemaal geen plannen om te studeren, ze wilde alleen de studielening. Want die is veel voordeliger dan geld bij de bank lenen. Bovendien hoeven ex-studenten het geld pas terug te betalen als ze genoeg inkomen hebben. De vrouw meldde zich aan voor de opleiding psychologie, vroeg meteen een lening aan en ging twee weken naar de colleges. Toen gaf ze er de brui aan. De Britse liet vervolgens van het studiegeld haar borsten vergroten, van een bescheiden B-cup naar een flinke H.

Het jaar erop kreeg ze weer geld, ook al had de universiteit laten weten dat ze was gezakt voor alle vakken. Catherine beloofde de lessen in te halen en kreeg weer zevenduizend pond. Dat ging ook op aan het uiterlijk van de inmiddels 29-jarige vrouw. Ze betaalde er botox-injecties mee. Catherine wilde na de operaties doorbreken als model, maar dat is niet gelukt. Ze is niet van plan om het studiegeld terug te betalen. Om te zorgen dat dat voorlopig nog niet hoeft, neemt ze zo weinig klussen aan dat ze nog niet genoeg verdient om te beginnen met aflossen.
Foto