Amy Giberson en Justin Pounders, allebei 33, hadden een jaar geleden een date met elkaar en onmiddellijk sloeg de vlam over. Het koppeltje ontdekt na een jaar nog altijd nieuwe dingen over elkaar, maar wat ze onlangs over elkaar leerden, hadden ze nooit kunnen bedenken. Amy en Justin waren al een op elkaar verliefd geweest, toen ze drie jaar oud waren.

Het koppel uit St Petersburg in de Amerikaanse staat Florida ontdekte onlangs dat ze dertig jaar geleden al eens een koppeltje waren. Justin vertelde Amy dat hij hield van haar naam, omdat zijn liefje in de kleuterklas ook zo heette. ,,Ik ben het niet, dus wil ik niets over haar horen", grapte Amy tegenover People, die niet besefte dat zij eigenlijk dat liefje was.

Het was pas toen ze beseften dat ze allebei naar de Sunshine Preschool waren geweest, dat het bij Amy begon door te dringen. ,,We vroegen aan onze ouders om oude foto's boven te halen. Justins moeder vond een foto van ons en ik begon gewoon te huilen", aldus een emotionele Amy. ,,Ik was de Amy waarvan hij al die jaren had gehouden. Het was gewoon voorbestemd."
Foto