Een Engelsman die zijn vrouw bedroog, heeft de deksel lelijk op zijn neus gekregen. Craig was voor werk in het buitenland, toen zijn leven zonder dat hij het wist flink op zijn kop kwam te staan. Zijn vrouw kreeg zijn overspelige acties in de smiezen en schroomde niet om direct wraak te nemen. De 42-jarige Laura Arnolds besloot het rigoureus aan te pakken en hun gezamelijke huis te verkopen.
Terwijl haar man Craig op zakenreis was in New York, liet ze de sloten veranderen en pakte ze haar spullen. Bij zijn thuiskomst kon de nietsvermoedende Craig zijn ogen amper geloven. Hij had geen toegang meer tot (voor zover hij wist) zijn eigen huis en zag notabene een groepje van zes studenten vertoeven in zijn woonkamer.

Laura kwam achter het overspel van haar man, door een voicemail van een onbekende dame op een telefoon van haar man, met de boodschap dat Craig een pikante verrassing te wachten stond bij terugkomst in Engeland. Laura wist genoeg en besloot snel te schakelen, ze had immers maar twee weken de tijd om de transactie rond te maken.

Het lukte Laura om binnen twee weken hun huis in Nuneaton te verkopen. ,,Ik kon het huis zo snel verkopen omdat de hypotheek nog op naam van mijn ouders stond'', vertelt de brunette aan Birmingham Mail.

Craig is intussen naar Londen verhuisd. Met verbijstering denkt hij terug aan het moment van zijn 'thuiskomst'. ,,Het was elf uur 's avonds toen ik thuiskwam, een tijdstip waarop Laura normaal al in bed ligt. Alle lichten brandden echter en de tv stond nog aan. Ik had geen flauw benul wat me te wachten stond. Ik begon als een gek op de deur te kloppen en Laura's naam te roepen. Maar Laura deed niet open. In plaats daarvan verscheen er een onbekende 21-jarige jongeman in de deuropening."

Toen hij zag wat er nog was overgebleven van hun gezellige huisje begon het Craig te dagen. ,,Alle meubels van Laura waren weg, maar de tafels en stoelen die ik gerfd had van mijn overleden vader stonden er nog. Net als mijn golfsticks. Mijn oude radio, die Laura altijd zo erg gehaat heeft, stond te pronken op de keukentafel. Ze heeft al mijn spullen dus gewoon mee verkocht. Ik snap niet hoe ze dit allemaal in twee weken voor elkaar gekregen heeft. Nooit zal ik nog met een Italiaanse trouwen, dat zweer ik je. Ik heb een fout gemaakt en betaal daar nu de prijs voor."

,,In eerste instantie was ik heel kwaad, maar het leven is te kort om je hier druk om te blijven maken. In het belang van onze twee kinderen is het beter om niet langer met getrokken messen tegenover elkaar te staan. Als ze dit verwerkt heeft, kunnen we de vriendschap misschien weer opbouwen. In mijn binnenste denk ik er anders over, maar die woorden zouden niet geschikt zijn voor publicatie", besluit Craig.