De bewuste fan saboteert de toiletten van het supportershome in stadion de Adelaarshorst in Deventer door een drinkbeker, maatje halve liter, vol te poepen en dan door te trekken. De verstoppingen die dat veroorzaakt kosten de supportersvereniging van Go Ahead Eagles op jaarbasis tussen de 12.000 en 18.000 euro.

Op 6 november na afloop van de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht was het weer raak. "Helaas heeft na een afwezigheid van 3 ŗ 4 jaar ook de trieste supporter weer een grote boodschap achtergelaten. Deze mannelijke supporter heeft namelijk een groot probleem", tekent de officiŽle supportersvereniging via haar website op.

"Deze man vind het namelijk erg leuk om zijn grote boodschap in een grote beker te deponeren, daarna trekt hij de beker door waarmee hij de Supportersvereniging weer in de Shit laat zakken. Wij als Supportersvereniging hadden gehoopt dat deze man tijdens zijn afwezigheid hulp had gevonden voor zijn probleem/fetisj. Maar helaas is dit niet het geval want hij is sinds dit seizoen weer actief."

De vereniging vraagt nu de fan 'om achter zijn oren te krabben (wel met gewassen handen)' en in het vervolg zijn boodschap op een normale manier te doen. Camera's ophangen op het toilet is om privacyredenen geen optie. Over de identiteit van de bekerpoeper is mede daarom nog vrijwel niks bekend.