Arun Rajput, een 20-jarige Indiër die werd geboren met vier benen, vindt dat hij als sinds zijn geboorte in een hel leeft. De jongeman uit het dorpje Farrukhabad: ,,Iedereen wijst me aan en lacht. Voor hen ben ik de duivel.'' Hij koestert maar één droom: ooit op twee benen door het leven gaan.
De Indiër werd geboren als parasitaire tweeling. Dat houdt in dat hij lichaamsdelen van een onvolgroeide tweelingbroer- of zus met zich mee draagt. In het geval van Arun Rajput betreft het twee benen, waardoor hij er in totaal vier heeft: twee normale en twee vervormde ledematen die iets lijken op benen.

,,Niemand respecteert me hier omdat ik er anders uitzie. Ik wil kunnen werken zoals alle andere mannen hier'', vertelt de man aan Indiase media waaruit DailyMail citeert. Rajput hoopt op een operatie. Hij wil studeren en leraar worden. Zijn opvallende toestand maakt zijn leven er niet makkelijker op. Hij kan niet op een stoel zitten of op een normale manier lopen. Bovendien kan hij alleen maar op maat gemaakte broeken aan.

Volgens de man beweren dorpsbewoners dat zijn familie vervloekt is. Zijn moeder Lila Devi (45) kon haar ogen niet geloven toen Rajput geboren werd. ,,Hij was heel zwak. We gingen naar heel wat dokteren maar geen van hen kon garanderen dat hij het zou halen." Ook zij lijdt onder de situatie. Het doet haar pijn dat dorpelingen hem beschimpen. ,,Vooral als ze zeggen dat hij de duivel is. Dat doet me pijn. Hij is immers een erg lieve jongen." Zijn ouders zijn arm en kunnen de ingreep voor hun zoon niet betalen. De moeder: ,,Ik hoop dat hij ooit van die extra ledematen verlost wordt, net zo kan zijn als wij en een normale carrière zal maken.''
Filmpje