De vakantie is weer afgelopen en de scholen zijn weer begonnen. Jammer, vond een Amerikaans meisje. Ze probeerde haar ouders met een zelfgeschreven briefje ervan te overtuigen dat haar school nog een weekje langer dicht is.

De kleine Cara (7) overhandigde haar ouders op zondag een brief 'van school', die ze naar eigen zeggen in de brievenbus had gevonden.

Met zwarte stift had ze geschreven: 'De school neemt een pauze, dus de kinderen krijgen nog een weekje vrij en uw kind moet deze brief tekenen'. Dat had Cara braaf gedaan, in blauwe stift. De brief werd 'officieel' gemaakt door een roze prinsessenstempel.

Haar moeder zag de humor er wel van in en deelde het briefje op Reddit. Ze schreef erbij: 'Mijn dochter kreeg post vandaag (op zondag), kennelijk heeft ze nog een week vrij van school'.

Reddit-gebruikers konden de poging van Cara wel waarderen. "Vooral de stempel maakt het af. Zonder stempel zou ik hebben gedacht dat het nep was. Zeker weten een week extra vrij (voor Cara)", schreef iemand als reactie.
Foto