De Nieuw-Zeelandse Sarah Blackley is allesbehalve blij met haar nieuwe tatoeage. Ze gaf 400 dollar (240 euro) uit om Sneeuwwitje en Assepoester op haar bovenarm te zetten, maar het resultaat is een macabere voorstelling van de sprookjesprinsessen.

Sneeuwwitje en Assepoester hebben in de tatoeversie geen ogen, dragen een mes bij zich en hun monden lijken dichtgenaaid. Blackley noemt het volstrekt weerzinwekkend. Ze is naar eigen zeggen sterk in verlegenheid gebracht. ,,Dit zit voor altijd op mijn huid."

De Nieuw-Zeelandse riep de tatoeŽerder nog een halt toe, toen ze zag dat het mis ging met haar 'sprookjestatoe'. Maar het was al te laat. Ze weigert nu korte mouwen te dragen, zo schrijft ze op haar facebookpagina. Ze eist in haar post dat de verantwoordelijke tatoeagesalon uit Christchurch de deuren sluit.

Volgens de tatoeŽerder vroeg Blackley echter om een 'zombieprinses' en is de tatoeage nog lang niet af. Er moet nog minstens zeven uur aan gewerkt worden, zo meldt de New Zealand Herald. ,,De tattoo moet nog worden gearceerd, ingekleurd en bij een nieuwe afspraak worden voltooid", aldus een woordvoerder. ,,De dame heeft die afspraak ook al gemaakt, voor over twee weken."

De tattooshop gaf uiteindelijk toe dat de tatoeage er niet best uitziet, maar dat de manier waarop Blackley met de situatie omgaat nog veel erger is. Blackley bood later haar excuses aan, omdat ze mensen opriep de shop te boycotten. ,,Het was niet mijn bedoeling om een zaak te gronde te richten. Ik ben nog steeds niet blij met mijn tatoeage, maar het is niet eerlijk als zij de deuren daardoor moeten sluiten."
Foto