Dolverliefd zijn ze, Greg en Sarah uit de Amerikaanse staat Alabama. Deze week wilde Greg de liefde bezegelen met een aanzoek. Maar dat liep helemaal mis toen de ring in het water viel.

Pas zes weken zijn ze samen, maar ze weten nu al dat ze geen ander willen. Daarom besloot Greg deze week om zijn geliefde ten huwelijk te vragen. Al zijn spaargeld gaf hij uit aan de ring.

De pier in hun stad leek Greg wel een mooie plek voor een aanzoek. Nerveus was hij wel, want er kon van alles misgaan. "Ik was bang dat ik zou vallen of niet uit mijn woorden zou komen", vertelt hij aan de lokale zender WALA.

Maar dat gebeurde allemaal niet. Het ging pas mis toen Greg op één knie ging en het doosje met de ring opende. De ring viel eruit en rolde zo het water in.

"We dachten: gebeurde dat nou echt?", zegt Sarah. Haar nieuwe verloofde sprong nog in het water om de ring te redden, maar het mocht niet baten.

Na het avontuur op de pier gingen de kletsnatte Greg en zijn vriendin terug naar de juwelier om een nieuwe ring te kopen. Daar vroeg hij haar alsnog ten huwelijk.
Foto