Een video met een twerkende stripper, die op was komen draven ter ere van de verjaardag van een achtjarig jongetje in het Amerikaanse Florida, leidt tot een storm van verontwaardigde reacties. Niet in de laatste plaats omdat de dame in sexy roze lingerie is ingehuurd door de moeder van het feestvarken, zo meldt Daily Mail.

Het is geen braaf kinderfeestje, zo maken de beelden wel duidelijk. Een rondborstige dame in pikante roze lingerie draait met haar achterwerk in het rond terwijl kinderen lachen en joelen. Een jongen, die zijn achtste verjaardag viert, heeft het beste uitzicht op haar billen en laat zich de lap dance welgevallen.

Volgens Amerikaanse media zou het partijtje hebben plaatsgevonden in Tampa, Florida. Het feit dat het om een kinderfeestje gaat, dat de jongen pas acht jaar oud is én dat de dame een 'cadeautje' van zijn moeder zou zijn, zorgt voor een golf van kritiek en geschokte reacties op onder andere Reddit.com. ,,Dit is gewoon kindermishandeling. Sorry hoor. Maar dit ventje is pas acht jaar oud'', aldus een gebruiker. Terwijl een ander toevoegt: ,,Dit is allemaal zo genant.''

De plaatselijke politie heeft zich inmiddels over de kwestie gebogen, maar stelt vooralsnog weinig te kunnen ondernemen. Het zou nog onduidelijk zijn waar en wanneer de video is opgenomen.
Filmpje