Een Chinees meisje is een ware heldin op het internet omdat ze op een toch wel bijzondere manier afrekende met een viezerik die met z’n smartphone foto’s onder rokken van andere meisjes nam.

In Aziatische landen komt het vaker voor dat sommige mannen foto’s nemen onder de rokjes van vrouwen. Net daarom kan je in veel Japanse en Chinese metrostations waarschuwingsbordjes terugvinden voor het fenomeen. Dit houdt niet alle perverselingen tegen, en gelukkig nemen sommige meisjes het heft in eigen handen.

Terwijl ze op de metro in Nanjing, China zat, merkte een meisje op dat een man rondliep met verborgen camera. In plaats van weg te vluchten van de viezerik, begon ze hem luidkeels te beschuldigen voor z’n vreselijke gedrag. De man ontkent snel de beschuldigingen, maar gaat uiteindelijk akkoord om de foute foto’s te verwijderen.

Is alles dan in orde? Neen hoor, de jongedame begint de man te filmen en eist dat hij het geheugenkaartje uit z’n telefoon neemt en kapot bijt. De man gehoorzaamt en zodra de trein tot stilstand komt, vlucht hij zo snel mogelijk weg.
Filmpje