Een 71-jarige man is gedwongen om in zijn achtertuin te wonen, in een tent. Dit allemaal zodat zijn dochters en zoon in het huis kunnen wonen. Zijn huis is namelijk niet groot genoeg voor vier mensen. Dit is of ontzettend bizar, of ontzettend lief. Wat vind jij?

John Tompkins zijn twee dochters en zoon (15, 14 en 12) kwamen bij hem wonen omdat hun moeder (dus zijn ex-vrouw) dit wegens haar ziekte niet meer aankon. Hij liet zijn dochters in zijn slaapkamer slapen terwijl hij op de bank sliep, en zijn zoon sliep ergens op een matrasje. Maar na (te) veel slapeloze nachten kwam hij op het briljante idee om een tent in de tuin neer te zetten. Voor zichzelf.

John slaapt nu in een tent van zon 6 vierkante meter, die hij naast zijn auto heeft neergezet. Tegen de Britse Metro vertelde hij:

Mijn twee meisjes hebben hun privacy nodig. Ik doe mijn best om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk te houden.
Hij zegt dat het niet ideaal is en dat ze snel een groter huis nodig hebben. Wel ontzettend lief natuurlijk, dat hij zijn eigen huisje opgeeft, maar het klopt natuurlijk niet helemaal. Hij is al wat ouder, en de dokters hebben hem gewaarschuwd dat het niet goed is voor zijn benen en rug.

Zijn buren zijn gelukkig heel lief en doen er alles aan om te zorgen dat ze naar een groter huis kunnen, zodat ze allemaal letterlijk een dak boven hun hoofd hebben.