“Vinden jullie het verdrietig dat 50 pedofielen vandaag werden gedood? Nee. Ik vind het geweldig. Het is alleen jammer dat niet meer van hen zijn gestorven.”
Schokkende woorden uit de preek van pastor Roger Jimenez van de Verity Baptist Church, over de slachtpartij van enkele dagen terug in een Amerikaanse nachtclub.
Bij de schietpartij kwamen 49 mensen om. De nachtclub werd veel bezocht door homo’s. De eigen website, die nu niet actief is, zegt dat Pulse “vanaf het begin diende (…) als een plaats van liefde en acceptatie voor de LGBT-gemeenschap.”
De christelijke voorganger vindt het fantastisch dat zoveel mensen zijn vermoord: “Ik wil dat de overheid ze allemaal bij elkaar brengt, tegen een muur zet met een vuurpeloton voor hen, en ze allemaal hun hersenen wegschiet.”
Jimenez is niet de enige christelijke fanaticus die blij is met de dood van zoveel veronderstelde homo’s. Ook kerken als de Westboro Baptist Church en de Faithful Word Baptist Church slingerden verheugde tweets de wereld in.
Film